«

Nov 22

Jätä lottoaminen rikkaille

Tiesitkö, että useammat lottoajat ovat juuri niitä, joiden ei nimenomaan kannattaisi lotota? Monet köyhät tuhlaavat viieisimmät säästönsä lottokuponkeihin, arpoihin, nettipokeriin tai nettikasinoon, vaikka juuri heidän kannattaisi säästä nämä rahat ja sijoittaa ne myöhemmin johonkin hyödylliseen.

 

Lottoamisen syyt

Lottoaminen ja uhkapelejen pelaaminen on monen suosiossa, sillä se on niin helppoa ja aivotonta toimintaa; täytä vain lottokuponki ja toivo, kaikki muu vastuu on random mahdollisuuden varassa, joten mistään ei edes tarvitse kantaa vastuuta. Jotkut jopa uskovat, että se on jumalan käsissä, ja koska he ovat käyneet kirjossa tjsp., he nyt “ansaitsevat” voittaa, tai jos he eivät voitakkaan, niin “he eivät ansaitse voittaa”.

Lottoamisen aivottomuus selviää sillä, että kaikkein yleisin lottorivi on 1234567. Tämä on typerää, sillä jos nämä olisivat jättipottinumerot, et siltikään voittaisi edes paljoa, sillä potti jaettaisiin satojen muiden toivojien kesken.

 

Miksi uhkapelit eivät köyhyydessä kannata?

Syy sille, miksi lottoaminen tai muu uhkapelaaminen, poislukien nettipokeri jos olet hyvä siinä, ei kannata köyhänä, on se, että mahdollisuudet voittaa ovat liian epärealistiset. Olemme varma, että olet kuullet tämän ennnenkin, mutta ajattele asiaa näin; Ethän elämääsi myöskään sen toivossa, että kuolet 34-vuotiaana auto-onnettomuudessa? Jos suunnittelet tätä, voit jättää eläkkeestä huolehtimisen kaikille muille, eikä syöpäriskisi ole suuri tupakoinnista, polta siis saman tien 9 askia päivässä! Unohtamattakaan huumeita. Voit käyttää kaikki rahasi päivää ennen kuin suunnittelet kuolevasi autoonnettomuudessa!

Kuulotaaki idioottimaiselta? No, tämän tapahtuminen on kuitenkin moninkertaisesti todennäköisempää kuin lotossa voittaminen. Asiat kannattaa aina laitta perpektiiviin,

 

Mutta jos ei pelaa, ei voi voittaa??

Totta, mutta jos ei ole varaa pelata, ei kannata pelata. Toisin sitten, jos olet päässyt köyhyydestä ylempään keskiluokkaan, nyt sinulla onkin jo varaa pelata, eikä lottoaminen tai uhkapelit olekaan enää niin typerä idea. Joku voisi argumentoida, että tässä tapauksessa pelaaminen onkin järkevämpää, mikäli sinulla ei ole suurta himoa tehdä oikeasti miljoonia, ja haluat vain rentoutua elämäsi kanssa. Jos taas haluat oikeasti tehdä rahaa, ei lottoaminen välttämättä ole se viisain ratkaisu, vaan kaikki raha kannattaa silloin sijoittaa johonkin, jolla on permmat mahdollisuudet onnistua – ja vaihtoehtoja on satoja.

Uhapelaaminen on siis ainoastaan viihdettä, suurimmalle osalle kansasta, ja se ei kannata yleisesti ottaen.