»

Sep 27

Nopeat vinkit rahan säästämiseen taloudessasi

Tässä blogikirjoituksessa aiomme jakaa muutamia vinkkejä koskien aihetta niemltänsä rahan säästäminen. Tämä kirjoitus on enimmäkseen suunnattu talonomistajille, mutta vuokralaisetkin saavat jonkinlaista hyötyä seuraavien vinkkejen lukemisesta!

Nopeat vinkit rahan säästämiseen taloudessasi

Notice

Tarkkaile sähkön hintaa !

Sähkön hintavertailu on tärkeää, mutta se unohtuu yllättävän monelta. Suomessa ei ole yhtä ainoaa sähköntoimittajaa, joka on aina yhtä halpa tai edes halvin yritys, vaan sähkön hinta vaihtelee paljon paikoittain monen seikan, kuten kysynnän ja tajonnan ja geofraavisen juttujen mukaan. Sijainti on siis tärkeää myös talon hankkimisessa myös tämän seikan takia.

Sähkön hintavertailu onnistuu helposti nykypäivänä netissä, sillä monet firmat ovat tehneet niin, että he tarjoavat ähkön hinta vertailu palveluita, jotkut jopa ilmaiseksi. Tämä auttaa sinua valitsemaan halvimman sähköntoimittajan ongelmitta, eikä sinun siis tarvitse kilpailuttaa hintaa yksistään jokaisen firman kanssa, joka voisi olla todella ikaa vievää puuhaa. Vältyt siis paljolta vaivalta käyttämällä hinta vetailu palveluita, jonka löydät muun muassa seuraavasta osoitteesta: http://sähkönhintavertailu.com

 

Säästä energiaa!

Yhtä tärkeää kun halvan sähkön hankkiminen on tietysti se, että myös käytät sitä säästeliäästi! Muuten efforttisi menee ihan täysin hukkaan, no ei täysin, mutta kuitenkin. Älä ränkkää valoja tai vielä huonompi; jätä niitä yöksi päälle! Älä pidä liian isoa jääkaappia, sillä sekin vie hirveästi energiaa. Monet, todella monet ihmiset myös pitävät televisioitansa päällä, vaikka kukaan niitä ei katsoisikaan, joka, jälleen kerran, on täysin turhaa energian kulutusta.

Energian säästämisessä on sellainen ongelma, että ihmiset eivät edes oikeasti tajua, kuinka paljon he kuluttavatkaan energiaa. Se, että ostat halvempaa vessapaperia ei johda mihinkään, jos tuhlaat satojen eurojen edestä energiaa parissa kuukaudessa. Koita vaikka säästää kuukaudessa niin paljonb energiaa kuin mahdollista, ja huomaat eron laskussa. Tämä, ja se, että vaihdat halvimpaan mahdolliseen söhkötoimittajaan säästää sinulta jopa kolmi- tai nelinumeroisen summan vuodessa!